Lekker in de oven

Geen zin om te koken? maar wel genieten? dit is de snelle oplossing, een smulsteen gevuld met heerlijk vers vlees en groente. Keuze uit de volgende smulstenen:

Franse smulsteen
Gevuld met: gemarineerde varkenshaasmedaillons, heerlijke aardappletjes, haricotsverts rolletjes, broccoli met kaassaus en groentenmix. Bereiding: ca. 25-30 minuten in de oven op 180 graden.

Per steen (2 personen) € 19,95. (€ 15,00 borg)


Mexicaanse smulsteen
Gevuld met: gehakt, mais en geraspte kaas. (tortillavellen en tortillachips wordt er bijgeleverd).
Bereiding: ca. 25-30 min. in de oven op 180 graden.

Per steen (2 personen) € 19,95. (€ 15,00 borg)

Beenham smulsteen
Gevuld met: beenham, honig-mosterdsaus, mais, aardappelwedges,kruidencreme, broccoli met kaassaus, haricotverts en mais. Bereiding: ca. 25-30 minuten in de oven op 180 graden.

Per steen (2 personen) € 18,95. (€ 15,00 borg)


Hollandse smulsteen
Gevuld met: Holande hachee, rode kool en aardappelpuree. Bereiding: ca 25-30 minuten in de oven op 180 graden.

Per steen (2 personen) € 14,95. (€ 15,00 borg)

Franse smulsteen

Mexicaanse smulsteen

Beenham smulsteen

Tips & regels

  • 1 uur voor bereiden de Smulsteen uit de koelkast halen
  • De Smulsteen in voorverwarmde oven op 180°C in 25-30 minuten garen
  • Zet de houder voor de Smulsteen, in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de Smulsteen
  • De Smulsteen, inclusief houder, krijgt u van de slager in bruikleen. De borg hiervoor is € 15,-. Deze ontvangt u terug als de steen ongeschonden en schoon wordt teruggeven
  • De Smulsteen niet met water en/of afwasmiddel schoonmaken! Alleen met een droge doek uitnemen

Bas Bekooij Uw Slager

Oegstgeesterweg 36A
2231AZ Rijnsburg
0714020855

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit