Proef het verschil bij Bas Bekooij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.

Welkom bij Uw Slager Bas Bekooij

Bas Bekooij Uw Slager uit Rijnsburg is al bijna 50 jaar de specialist in vleesproducten. Één van de grootste specialiteiten van Bas Bekooij Uw Slager is toch wel het barbecuegebeuren. Naast een supergroot assortiment van vleessoorten (wel 40 soorten) en aanverwante artikelen is ook het compleet verzorgen van party’s door Bekooij een begrip tot ver over de Rijnsburgse dorpsgrens.  
 

Wij staan verder voor:

  • Groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten.
  • Lekkere producten uit eigen worstmakerij.
  • Verstand van ons vlees. (de herkomst is bekend; bij ons staat dierenwelzijn en gezond en eerlijk vlees hoog in het vaandel)
  • Jarenlang vakmanschap.

Onze geschiedenis

Op 8 oktober 1966 startte Wout Bekooij een slagerij aan de Oegstgeesterweg 83 in Rijnsburg. Na ervaring opgedaan te hebben bij slagerij Peeters, Teekens, de Mooij en Wiesmeijer wilde hij de stap zelf maken: een slagerij te beginnen.

Het werd een zelfslachtende slagerij met een uitgebreide worstmakerij. Dit ging zeer goed zodat in 1969 al een filiaal werd geopend aan de Tulpenstraat meer in het centrum. De jaren gingen snel totdat in 1993 woningbouwvereniging Spinoza met de plannen kwam om de woningen en winkels te vervangen voor nieuwbouw. Hier greep Wout zijn kans en nam 2 units om een supermoderne slagerij te realiseren die geopend werd in november 1994.

De slagerij aan de Oegstgeesterweg sloot tegelijk haar deuren. Wout is met pensioen gegaan per 31 mei 2006. Anno 2006 draait de zaak nog florerend onder leiding van zoon Bas en vanwege het 40 jarig jubileum is er gekozen voor een nieuwe frisse uitstraling en een nieuw logo. Eind 2013 is besloten om het pand aan de Tulpenstraat te verlaten en de intrek te nemen aan de Oegstgeesterweg. Dit is een stuk kleiner, maar de ligging is zeer gunstig; in het rijtje bij de zeer goed lopende Hoogvliet supermarkt en een hele nieuwe wijk erachter. De slagerij heeft zich inmiddels aangesloten bij de Uw slager organisatie en heeft de naam veranderd in Bas Bekooij Uw Slager. De opening is 15 oktober 2014.

Onze kernwaarden

De winkelformule Uw Slager is erop gericht alle lekkere en eerlijke producten die de ambachtelijke slager maakt en verkoopt voor het voetlicht van de consument te brengen. Wij streven ernaar een stukje persoonlijkheid mee te geven in onze dagelijkse dienstverlening en onze smaakvolle en verantwoorde producten.

Ambachtelijke kwaliteit

Uw Slager is dé ambachtelijke vakman, die verstand heeft van het beste vlees en fijnste vleeswaren. Het assortiment van alle Uw Slagers, wordt gekenmerkt door ambacht en kwaliteit, geleverd met service. Alle drie komen voort uit vakmanschap en een vergaande passie voor lekker eten.

Hygiƫne

Uiteraard volgt iedere Uw Slager de Hygiënecode voor het slagersbedrijf. Maar Uw Slager gaat nog een stapje verder: een speciaal kwaliteitshandboek, audits en productkeuringen op de winkelvloer maken dat Uw Slager iedere dag optimaal met hygiëne en kwaliteit bezig is!

Bas Bekooij Uw Slager

Oegstgeesterweg 36A
2231AZ Rijnsburg
0714020855

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit