LET OP!! LET OP!!  Wij gaan op vakantie van maandag 8 t/m zaterdag 20 augustus!!!

Over ons


Proef het verschil bij Bas Bekooij Uw Slager

Uw Slager staat voor lekker, ambachtelijk eten! Zowel voor uw dagelijkse maaltijd als speciale momenten. Genieten van een verjaardag, een huwelijk of de feestdagen kan het beste met Uw Slager. Voor alle gelegenheden, het hele jaar door, hebben wij altijd iets passends in huis voor u. Wij adviseren en inspireren u graag om van de speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken.


Onze geschiedenis

Op 8 oktober 1966 startte Wout Bekooij een slagerij aan de Oegstgeesterweg 83 in Rijnsburg. Na ervaring opgedaan te hebben bij slagerij Peeters, Teekens, de Mooij en Wiesmeijer wilde hij de stap zelf maken: een slagerij te beginnen.Het werd een zelfslachtende slagerij met een uitgebreide worstmakerij. Dit ging zeer goed zodat in 1969 al een filiaal werd geopend aan de Tulpenstraat meer in het centrum. De jaren gingen snel totdat in 1993 woningbouwvereniging Spinoza met de plannen kwam om de woningen en winkels te vervangen voor nieuwbouw. Hier greep Wout zijn kans en nam 2 units om een supermoderne slagerij te realiseren die geopend werd in november 1994.

De slagerij aan de Oegstgeesterweg sloot tegelijk haar deuren. Wout is met pensioen gegaan per 31 mei 2006. Anno 2006 draait de zaak nog florerend onder leiding van zoon Bas en vanwege het 40 jarig jubileum is er gekozen voor een nieuwe frisse uitstraling en een nieuw logo. Eind 2013 is besloten om het pand aan de Tulpenstraat te verlaten en de intrek te nemen aan de Oegstgeesterweg. Dit is een stuk kleiner, maar de ligging is zeer gunstig; in het rijtje bij de zeer goed lopende Hoogvliet supermarkt en een hele nieuwe wijk erachter. De slagerij heeft zich inmiddels aangesloten bij de Uw slager organisatie en heeft de naam veranderd in Bas Bekooij Uw Slager. De opening is 15 oktober 2014.